Lineage 2 Gracia Final Server (Full Edit)

Her Eve Bir Lineage 2 Server.

Lineage 2 Gracia Final Server (Full Edit)

Mesajgönderen mytech » Pzt Oca 18, 2010 12:25 am

Server tamamen kendi editimdir ( Base halinden Alıp Npc Buff ve Teleport Bolgeleri vs.. ) tamamen kullanılabilir haldedir. Baslangıc olarak rate ayarı 100x olarak ayarlanmıstır. Bufferda classlara gore buff secebileceginiz gibi full olarak o classn bufflarını alabilirsiniz. Level kasmak icin özel zonelar ayarlanmıstır.
Questsiz nobless npcsi bulunmaktadir. Nobless enchant scrool vb itemleri almak icin mouse coin kasmanız gerekir. Bu mouse coinleride zonelarda dusuruluyor. Baslangıcta npcler bir kac townda var arzu ettginiz gibi degistirebilirsiniz. Server hakkında genel bilgi giran town daki server info npcsinden alınabilir.

Server ScreenShotları:

Buffer
Resim
GateKeeper
Resim
Diger Npcler
Resim
Resim
Resim
Zone Giris
Resim
Zone Teleporter
Resim
Zonelar Ve Moblar
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Server Dosyası:
Linkleri Görebilmeniz için Kayıt Olmanız Gerekmektedir.

Serverın yuklenisi standarttır rar icinden cıkan server dosyasını C surucusunun icine atın navicatta l2jdb isimli bir database olusturun ve Execute yapın....

(Bufferda Full buff yazması gereken yerde BUFF BUFF yazıyor onuda degistiri erin artık :)ek olarak her classın skili ögrenilebiliyor onuda gameserver/config altından degistirin ve elinizde saglam bi server dosyası olsun..)

Kolay gelsin........
(EDit: Server için her hangibir oyun dosyasına ihtiyac yoktur standart oyun system vs.. dosyalarıyla çalısır. Servera baglanmak için host dosyası veya l2.ini dosyasını 127.0.0.1 olarak degistirin (form da mevcut))
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mytech
Knight
Knight

Re: Lineage 2 Gracia Final Server (Full Edit)

Mesajgönderen guncebektas » Pzt Oca 18, 2010 2:45 am

harikasın çok işime yarayacak bu server dosyası buff'lar cov vs. çalışıyormu?+servera eklenmemiş haliyle ayrı ayrı varmı elinde şimdi indiriyorum dosyaları
guncebektas
Heir
Heir

Mesajgönderen mytech » Pzt Oca 18, 2010 10:45 pm

bufferda speacel bolumu var orada mevcut ozel buflar ordan alabilirler işine yaraması ıcın paylastım zaten yoksa pek paylasmak niyetinde degildim..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mytech
Knight
Knight

Mesajgönderen the71 » Çrş Oca 20, 2010 1:19 pm

mytech çok süper bir çalışma yapmışsın tebrikler :tebrik:
Resim
Kullanıcı avatarı
the71
Knight
Knight

Mesajgönderen timefinished » Sal Mar 02, 2010 9:40 pm

hocam 10 numara paylaşım ellerine sağlık

acaba elinde bu alt yapıda interlude server files ları mevcutmu ?
timefinished
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen mcsecret » Prş Mar 04, 2010 2:13 am

timefinished yazdı:hocam 10 numara paylaşım ellerine sağlık

acaba elinde bu alt yapıda interlude server files ları mevcutmu ?
(paylaşım süper eline sağlık)
varsa super olur hocam valla ingilizce ii bilmiom bide google cevirisi sağlam siteleri cevirmio turkceye sizin gibi ark. ihtiyacimiz var bizim hep yunanlılar mi hep ruslarmi bu işin alasini yapıcak bizdede super insanlar var bizimkilerde yapıo ama ark. paylaşalım senin tam dedin ark. daha sonra bi yanlışını bulcak o serverpack super olucak turkler ilerlesin 2 gunluk serverlar acılmasin tşk ederm. şimdiden yapabildin serverpack interlude sağlam varsa yardımci olursan sevinirim saol
mcsecret
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen mytech » Cum Mar 05, 2010 10:52 pm

Elimden Geldigince Mademki bu kadar istek oldu interlude surumu icin de ayrıyetten server pack hazırlamaya baslayayım o zaman. Fakat bu server pack hazırlama isi üzerine kafa yorulması gereken bi is bu yuzden gecikebilir.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mytech
Knight
Knight

Mesajgönderen timefinished » Cmt Mar 06, 2010 12:41 pm

hocam sabırsızlıkla bekliyorum
timefinished
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen mcsecret » Pzr Mar 07, 2010 10:10 pm

mytech yazdı:Elimden Geldigince Mademki bu kadar istek oldu interlude surumu icin de ayrıyetten server pack hazırlamaya baslayayım o zaman. Fakat bu server pack hazırlama isi üzerine kafa yorulması gereken bi is bu yuzden gecikebilir.

bu edit yaptıgında başta welcome matrix.... yazıo bunu kapatma şansımız yokmu
En son mcsecret tarafından Cum Mar 12, 2010 10:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
mcsecret
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen mytech » Prş Mar 11, 2010 8:09 pm

tam olarak nerede ? Bi screenshot koyarmısın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mytech
Knight
Knight

Mesajgönderen mcsecret » Prş Mar 11, 2010 9:06 pm

mytech yazdı:tam olarak nerede ? Bi screenshot koyarmısın

Resim

aslinda daha nette pc kastığı için yakalayamadım (yeşil yazıyla) oyun ilk açıldığında bunu gösterio
mcsecret
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen mytech » Pzt Mar 15, 2010 3:32 pm

:) oyunun system klasorunun icerisindeki systemmsg adlı dosyanın icerisinden geliyor. İstersen yazıyı istedigin gibi editleye bilirsin.a
Buradaki konuda baska neler yapabilirsiniz kismında acıkladıgım gibi degistirebilirsin tek fark orada sevilen l2.ini dosyasını degilde systemmsg dosyasını acacaksın ve export edeceksin ve metin dosyası haline gelecek ve istedigin degisiklikleri yapıp import edip save diyeceksin karmasık oluduysa resimli anlatabilirim :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mytech
Knight
Knight

Mesajgönderen mcsecret » Sal Mar 16, 2010 1:45 am

mytech yazdı::) oyunun system klasorunun icerisindeki systemmsg adlı dosyanın icerisinden geliyor. İstersen yazıyı istedigin gibi editleye bilirsin.a
Buradaki konuda baska neler yapabilirsiniz kismında acıkladıgım gibi degistirebilirsin tek fark orada sevilen l2.ini dosyasını degilde systemmsg dosyasını acacaksın ve export edeceksin ve metin dosyası haline gelecek ve istedigin degisiklikleri yapıp import edip save diyeceksin karmasık oluduysa resimli anlatabilirim :)

Eyvallah ^^ napalım yeniyiz :) saol çok yardımcı oldun kac gunlerdir bakıom cevap gelicek diye demkki araştırsam bulucakmışım çok teşekkürler
mcsecret
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen mytech » Sal Mar 16, 2010 2:51 pm

aslında linkteki konuyu deneyip diger dosyalar uzerinde uglulaman gerekecekti. İyiki sormussun:)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mytech
Knight
Knight

Mesajgönderen lahanaa » Çrş Mar 17, 2010 7:12 pm

Resim

öncelikle herkeze slm arkadaşlar ben serveri indirdim kurdum herşey çok güzel ellerinize sağlık yalnız benim küçük bir sorunum var resimdeki siyah çevrili alandaki yazıları ne yaptıysam kaldıramadım veya değiştiremedim yardım ederseniz sevinirim hayırlı çalışmalar ellerinize sağlık
lahanaa
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen bayar987 » Pzr May 02, 2010 7:42 pm

Kardeş bana Garcia İçin Sade GK Buffer GMShop Class Menage Nobllesse Menager lazım bunları paylaşa bilirmisin
bayar987
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen ugurkiraz » Cum Tem 09, 2010 4:49 pm

kardeş eline sağlık ama şöyle bi sorun var.Bu linege2 graci oyunu illa updatemi etmek lazim yani ben şuan başka bir serverda oynuyorum oranın system paketi var.onu silip oyunu baştan kurcam ve orjinal sitesinden updatemi yaptırmam gerekiyor ? bi açıklarsan sevinirim kardeşim.
Bide bende Gameserver'ı çalıştırınca böyle oluyor nedendir acaba ?

ugurkiraz
Vagabond
Vagabond

Dön Kurulum (Rehber)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: JettireYeqi ve 1 misafir