| DUYURULAR |
|---|
![]() Linkleri Görebilmeniz için Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Linkleri Görebilmeniz için Kayıt Olmanız Gerekmektedir. Kendi Serverınızı Kurun ve Sınırsız Eğlenin!!! |

gokbugu yazdı:ben bir karakter açtım deneme amaçlı serverin nasıl olduğuna ilişkin. hoşumada gitti size ne lazımsa onu kasayım diyorum böylelikle hem yardımcı olmuş olurum diye düşündüm.
ama ben elf bıçakcı olmak iterim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

gokbugu yazdı:bishop kasmaya karar verdim biraz zor kasılacak ama hem bu karakteride denemiş olurum inşallah bir yardımım dokunur. oyundaki nick = gok

nessa yazdı:ben de 3x de oynucam hatta charim vardi galba....
ben de geliyom araniza...
unutmayin Nessa

hahaah hepınıze ii oyunlar gosterelım su ruslara gucumuzu 

shorty yazdı:server suan c4 se gelemıyorum cunku c4 client cdsinn ustune kola dokuldu

. low rateli serverlarda oynayamam ben hergun online olma gibi bi imkanım yok ah bi üniversitede olsaydm da hergun online olabilseydim ama nerdeeeeee

lineage2 anlatilmaz yasanir lafini duymadinmi gir oyna baska bisi demiyporum 

CodeTurK yazdı:Konuyu açan Arkadaşım Mail adresimi Bırakıyorum Ekleyipte Bana Oyunu Biraz Anlatırsan Bende Başlamayı Düşünüyorum Knight Oyuncusuydum sıkıldım burda Başlamayı düşündüm ama Kafam Karıştı 3x 7 offical Falan Bunlar nedir ? + Bi arkadaşta cd nin üstüne bişiler döküldü yazmış Cd simi satılıyor Nasıl oluyor Derseniz ki konular var oku Öğren Diye Okumakla Öğrenmek Çok zor
Filimci_[at]hotmail[dat]com Bekliyorum.
Bir de Oyuncuların Yaş Ortalaması Nedir Bu Oyunda ?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir