SYNERGY MACERASI ???

OIB projesi ilk adımı için seçilen server.
Server Rates : 40x 35x 200x 15x 5x
Bekleriz...

Mesajgönderen GANSH » Pzr Mar 11, 2007 3:39 am

official serverlarda var mı otomatik para toplama yani direk çantaya gelmesi? Bugüne kadar ben sadece L2j serverlarda vardı diye biliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
GANSH
Marquis
Marquis

Mesajgönderen yorukefe » Pzr Mar 11, 2007 2:59 pm

Senin bildiğin doğrudur neden dersen ben henüz oynadığım serverların java olup olmadığını bilemiyom.
yorukefe
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen GANSH » Prş Mar 22, 2007 1:15 pm

Bi an beni de tereddüte düşürdün kardeş yaw :) dedim var da bu özelliği ben nasıl kaçırdım :ok:
Resim
Kullanıcı avatarı
GANSH
Marquis
Marquis

Mesajgönderen Savasci » Prş Mar 22, 2007 11:32 pm

Sevgili arkadaşlar;

Uzun bir aradan sonra sizlere kocaman bir merhaba diyorum. Foruma üye olmasamda uzaktan takip ediyordum yazıları ve bu başlığın açıldını daha bugun gördüm bende cevap yazamadan edemiycem. Sanırım henüz bir hangi server olacağı karara bağlanmamış L2CR den bahsediliyor bende girdim kayit oldum servera ama beğenmedim lag yok orası güzel ama now town buffer var nede free silahlar S grade silahlar için bir sürü kıl tüy istiyor :) bu saatten sonra kim toplayacak okadar şeyi diğer ikinci dikkatimi çeken site ise lineage2forever buradada char açtım güzel server dediğiniz gibi subbclass ve nobbless için itemler free town bufferlar var 1 saatlik onun dışında olympiadlar var ve oradada kavgalar var :) gelen geçen önüne geleni kesiyor ve ayrıca server FULL 3 gündür oyuna giremiyorum FULL olduğundan sanırım tek dezavantajı bu birde S grade itemlerde armor yada weapon olsun daha lvl kasarken moblardan düşen bir item var ilk başta bilmediğimiz için kaile almıyorsunuz ama o itemlerle S grade silah ve armorlar alınıyor bilginize. Güzel server ben beğendim ama kalabalık olması orada pek hakimiyet sağlayamıycamızı gösteriyor ve sürekli full çeken bir oyun siegelere girdiğimizde clanin yarisi oyunda yarisi oyuna giremiycek durumda olabilir :) Benimde bildiklerim bukadar
Savasci
Vagabond
Vagabond

Mesajgönderen RoMaNSPaRTaN » Pzr Ara 02, 2007 9:38 pm

GANSH yazdı:Bu arada bana Romanspartan demeyin...

.

sunu bi ac bakam bana ... :blala: :spams:
Kullanıcı avatarı
RoMaNSPaRTaN
Count
Count

Önceki

Dön L2SYNERGY - www.l2synergy.net

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir