Sevgili arkadaşlar;
Uzun bir aradan sonra sizlere kocaman bir merhaba diyorum. Foruma üye olmasamda uzaktan takip ediyordum yazıları ve bu başlığın açıldını daha bugun gördüm bende cevap yazamadan edemiycem. Sanırım henüz bir hangi server olacağı karara bağlanmamış L2CR den bahsediliyor bende girdim kayit oldum servera ama beğenmedim lag yok orası güzel ama now town buffer var nede free silahlar S grade silahlar için bir sürü kıl tüy istiyor

bu saatten sonra kim toplayacak okadar şeyi diğer ikinci dikkatimi çeken site ise lineage2forever buradada char açtım güzel server dediğiniz gibi subbclass ve nobbless için itemler free town bufferlar var 1 saatlik onun dışında olympiadlar var ve oradada kavgalar var

gelen geçen önüne geleni kesiyor ve ayrıca server FULL 3 gündür oyuna giremiyorum FULL olduğundan sanırım tek dezavantajı bu birde S grade itemlerde armor yada weapon olsun daha lvl kasarken moblardan düşen bir item var ilk başta bilmediğimiz için kaile almıyorsunuz ama o itemlerle S grade silah ve armorlar alınıyor bilginize. Güzel server ben beğendim ama kalabalık olması orada pek hakimiyet sağlayamıycamızı gösteriyor ve sürekli full çeken bir oyun siegelere girdiğimizde clanin yarisi oyunda yarisi oyuna giremiycek durumda olabilir

Benimde bildiklerim bukadar